Cautare

2727 de rezultate pentru "nica constantin" (2.82 secunde)
Ticau si Nica, cei mai cunoscuti Cei mai norocosi, pentru simplul fapt ca sunt cunoscuti de cativa galateni, ar putea fi social-democratii Adriana Ticau si Dan Nica. ... Pai e Nica, e Adriana Ticau care e europarlamentar si... ... Nica e parlamentar, parca...
Una peste alta, Marian Popa spune ca el este, fara nicio urma de indoiala, presedintele PNTCD Galati, in timp ce Constantin Telegan afirma acelasi lucru, chiar daca nu mai are de multa vreme acces in cadrul organizatiei.
Sa vedem legea", a spus Constantin Petrescu, directorul Politiei Comunitare Craiova. Viceprim-ministrul Dan Nica sustine insa ca au avut loc dezbateri periodic.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati. ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila:
Pentru aceasta functie a fost vehiculat si numele lui Constantin Boscodeala (primarul Buzaului), in timp ce Dan Nica va candida la o functie de vice national.
La momentul anului 2004 - ca urmare a "fitelor" pe care le facea si a prestatiei pe care o consideram nesatisfacatoare - eu, nemaifiind presedinte al PSD Galati, am vorbit cu Dan Nica si i-am cerut ca Dumitru Nicolae sa nu mai fie candidatul partidului pentru un nou mandat, dovedindu-se total ineficient ca primar.
Vicepremierul Dan Nica sustine ca pretul energiei termice nu risca sa creasca in aceasta iarna, dar precizeaza ca "riscul major" il reprezentau datoriile istorice ale centralelor. ... Pentru ca aveau datorii vechi, erau nebancabili", a afirmat Dan Nica, in cadrul unei conferinte de presa.
Prezent la Galati, vicepresedintele PSD Dan Nica a precizat ca cere demiterea ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, motivul reprezentandu-l haosul general provocat de greva angajatilor CFR "Gheorghe Dobre trebuie demis de catre premierul Tariceanu pentru incapacitatea de a rezolva haosul provocat in Romania de greva ceferistilor si pentru faptul ca a dezinformat atit publicul, cit si pe premierul Tariceanu”, a declarat seful Departamentului Transporturi si Comunicatii al PSD, deputatul Dan Nica.
S-au incurcat personajele Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca este posibil ca liberalul Emil Strunga sa fi uitat de faptul ca la nivel national PC este in alianta cu PNL.
La rindul sau presedintele PSD si-a anuntat sustinerea fata de presedintele Organizatiei Judetene a PSD, Dan Nica, pentru functia de vicepresedinte al partidului. „Il am pe Dan Nica in conducerea partidului si il sustin in candidatura sa depusa pentru vicepresedentia PSD.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca actiunea Puterii nu aduce in buzunarele pensionarilor bani suficienti pentru plata facturii la intretinere.
PSD afirma ca este dispus la compromisuri Vicepresedintele PSD Dan Nica a declarat ca prima solutie pentru rezolvarea crizei politice este ca premierul Tariceanu sa pre-zinte o formula de guvern restructurat. ... Noi reiteram faptul ca alegerile anticipate ar trebuie sa reprezinte ultima solutie", a spus Nica.
Nica l-a impins pe Nicolae in fata Liderul Organizatiei Judetene, deputatul Dan Nica, a tinut sa fie prezent la sedinta de ieri, desi la Bucuresti se desfasura o sedinta importanta a partidului.
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, nu mai concepe ca in bugetul pentru 2009 sa nu fie inclusa finantarea centurii Galatiului, acesta amintind ca nu va mai accepta promisiuni vagi care nu rezolva nimic, asa cum s-a intamplat la finele anului trecut.
Deputatul social-democrat Dan Nica este de parere ca, la ora actuala, in Parlament, se discuta despre scenariul de schimbare a votului uninominal, iar cei care ar lucra intocmirea acestuia nu ar fi decat reprezentantii PRM si cei ai PD-L.
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
"Probabil ca in cateva zile vom putea sa vedem primele efecte ale acestor desemnari", crede pedelistul Stefan Stoica."Lucrurile sunt foarte bune"La fel de optimist s-a aratat si vicepremierul social-democrat Dan Nica.
Cand, domnul Dan Nica va fi schimbat din postul de ministru de interne. ... Remanierea lui Dan Nica se va produce atunci cand Guvernul Boc va fi demis, adica dupa alegerile prezidentiale, si cand va fi instaurat Guvernul Nica.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat astazi ca aceasta demitere a ministrului Dan Nica nu are motive intemeiate si sustine ca aceasta miscare face parte din planul lui Traian Basescu.
Deputatul PSD Ciprian Nica (foto) este de parere ca presedintele Traian Basescu, Guvernul Basescu-Boc si, nu in ultimul rand PD-L, se afla intr-o deriva evidenta privind gestionarea Romaniei si ca sloganul prezidentiabil "Sa traiti bine!" ar trebui modificat in sensul "Sa va mintim bine!".
google-analytics.com